Vacatures

Open sollicitatie
Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Centrum voor Tandheelkunde de Kleine
t.a.v.: Lisa Keizer, praktijkcoördinator 

l.keizer@tandartspraktijkdekleine.nl 
 


Tandarts assistent

Als mondzorgprofessional ben je authentiek en zelfstandig. Je doet je werk met hart en ziel en staat voor je patiënten. Samen met je collega’s zorg je voor tandheelkunde op het hoogste niveau. Je blijft graag dicht bij jezelf maar erkent ook de kracht van samenwerking.

Waar je gaat werken:
Centrum voor tandheelkunde de kleine is een gezellige familiepraktijk. De praktijk is gevestigd op twee locatie, Denekamp en Oldenzaal. Wat de praktijken kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden zij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals Orthodontie en Implantologie. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk. 

We verwachten:
Voor deze praktijk zoeken wij een gedreven assistent. Ervaring is welkom maar BBL behoort ook zeker tot de mogelijkheid.Je hebt een gastvrije houding en vindt het leuk om de tandarts te assisteren bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiënten behandelingen. Je werkt hierbij volgens de klinische protocollen, richtlijnen en afspraken. Samen met het hele team draag je bij aan de patiënttevredenheid.

Je beschikt over:

 • Ervaring als tandartsassistente of BBL opleiding,
 • Gastvrije en klantgerichte houding,
 • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties,
 • Beheerst de Nederlandse taal,
 • 3 tot 4 dagen beschikbaar.
   

We bieden:
Een functie met interessante uitdagingen in een professionele werkomgeving met een gemotiveerd en professioneel team.

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden marktconform,
 • Goede pensioenregeling,
 • Mogelijkheid om intern door te groeien,
 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving.

Interesse?
Stuur je sollicitatie met motivatie en C.V. t.a.v.: Lisa Keizer, praktijkcoördinator 

l.keizer@tandartspraktijkdekleine.nl 

Stuur ons een bericht