Vacatures

Tandarts | 2 tot 5 dagen

Bij Centrum voor tandheelkundig de Kleine B.V. zijn wij per direct op zoek naar een tandarts. Als tandarts ben je verantwoordelijke voor het in kaart brengen van de mondzorggezondheid van de patiënten, periodieke controles en evaluaties, je stelt individuele behandelplannen op, preventie en curatie werkzaamheden. ook stuur je de assistenten aan en zorgt voor een correcte dossiervorming.

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige praktijk heeft 2 locaties, in Denekamp en Oldenzaal met een team van 5 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 6 (paro)preventie-assistente, 3 baliemedewerkers en 1 Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. Er is een goede samenwerking tussen de collega’s en iedereen wordt als gelijken behandeld. Met 7 behandelstoelen in Denekamp en 4 in Oldenzaal en een sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Denekamp is recentelijk uitgerust met een nieuwe OPT met CBCT Scan. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken o.a. cofferdam, Intra Orale Scan en is er een microscoop aanwezig. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals implantologie, orthodontie en endodontologie. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk.

Wat breng jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

 • Een diploma tandheelkunde
 • Bent BIG geregistreerd of gaat deze binnenkort behalen
 • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Bent 2 tot 5 dagen beschikbaar

 

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

 • Werken in loondienst of zelfstandige voor 24-40 uur in de week
 • Je maakt gebruik van A-merk materialen
 • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten
 • Goed gevulde en gevarieerde agenda
 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving
 • Kerstborrels, vakantieborrel, verjaardagborrel. Noem het maar op!

Solliciteer nu!

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Renate van Neerven via werkenbij@denteam.nl of via telefoonnummer 0631692886. Ook bereikbaar via Whatsapp. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Noes Nevels via n.nevels@tandartspraktijkdekleine.nl of telefoonnummer 0541-352671


Open sollicitatie

Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Centrum voor Tandheelkunde de Kleine
t.a.v.: Noes Nevels, praktijkmanager

n.nevels@tandartspraktijkdekleine.nl

Stuur ons een bericht