Gebitprothese

Behandelaar

Onze klinisch protheticus Roel Rooks is elke week 1 dag op beide locaties. Bij hem kunt u terecht voor het aanmeten van een nieuwe prothese (immediaatprothese, frameprothese, partiële prothese), een reparatie  of het rebasen van u huidige prothese. Voor het aanmeten van een prothese op implantaten (klikgebit) maakt u eerst een afspraak bij onze implantoloog E. Jorge. 

Na het plaatsen van de prothese kan het zijn dat u last krijgt van zogenaamde drukplekken. U kunt hiervoor een afspraak inplannen. Omdat Roel 1 dag per week per locatie beschikbaar is, kan het zijn dat u geholpen wordt door één van onze tandartsen. Die kunnen dan de situatie bekijken en eventueel de prothese iets bijslijpen.

Wie maakt de prothese

Nog steeds is het maken van een prothese handwerk en voor iedere patiënt een individueel proces. Voor het vervaardigen van de prothese hebben wij een samenwerking met Siemonsma Tandtechniek. Een begrip in onze regio. Een bedrijf dan net zoals De Kleine staat voor goede en persoonlijke mondzorg met gebruik van de nieuwste technieken.

Contract Menzis

Ook voor 2023 hebben wij weer een zorgcontract afgesloten met Menzis. 

Vergoeding Protheses

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van jouw prothese via de basisverzekering en /of aanvullende verzekering en hoe hoog die is? Neem  contact op met jouw zorgverzekering. Wij maken voor jou altijd een kostenbegroting die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen om te horen wat de werkelijke vergoeding zal worden.

Machtigingen

Wij vragen voor jou (indien dit aan de orde is) rechtstreeks een machtiging aan bij jouw zorgverzekeraar. Als de machtiging wordt afgegeven door de zorgverzekeraar dan zal bij het indienen van de facturen daar rekening mee gehouden worden.

Stuur ons een bericht